9 juli 2016 Blog: Welkom!

Blog: Welkom!

Hello you!

Allereerst welkom!

Wij hebben weken naar dit moment uitgekeken. Na weken van hard werken zijn we nu dan echt online. We hebben dag en nacht aan de site gewerkt om tot dit resultaat te kunnen komen en we zijn dan ook erg blij dat we eindelijk online zijn. Weliswaar nog niet met alle producten maar nog langer wachten konden we niet meer. Ons enthousiasme willen we namelijk graag met jullie delen, want trots op het eindresultaat zijn wij zeker!

Zoals het je wellicht is opgevallen moet hier en daar nog wat aan de site worden gesleuteld, deze werkzaamheden proberen we zo snel mogelijk te voldoen. Eén van de belangrijkste werkzaamheden die geklaard moeten worden is het online krijgen van IDeal, zodat het online afrekenen nog makkelijker gaat. Voor nu is betalen enkel mogelijk via bank of giro. Onze bankgegevens vind je in de automatische orderbevestiging terug.

De komende weken zullen er meer producten online komen. Alle producten in de shop worden uit eigen voorraad geleverd, wat inhoudt dat je jouw aankoopjes snel in huis hebt. Dat is wel zo fijn 🙂

Op Multilifestyle.nl vind je een verzameling van de leukste accessoires en gadgets voor het hele gezin. Zo vind je op de site mooie en schattige hebbedingen voor bijvoorbeeld de kinderkamer, maar ook decoratieve spulletjes voor in het huis. Onze collectie is het best te omschrijven als vrolijk, kleurrijk maar vooral trendy. Wij worden er blij van en hopelijk jij ook!

Wij wensen jou veel kijk- en shopplezier!

Blijf op de hoogte van nieuwe items door ons op Instagram te volgen.

 

Geef een reactie